Blogg

funny!

Heisann! Hadde det sykt gøy på konfirmasjonen! Vi lekte boksen-går nesten hele tiden!
Nå har gjestene dratt, og Kine sin bursdag er snart ferdig....Men, men! Jeg hadde det gøy hjemme også!

I dag skal vi også ha middags-gjester...! Men det er en liten stund til! Så jeg kan leke meg her hjemme ♥

Hade♥

(kommer bilder senere)

Ferdii!

Nå er det bare å vente til vi skal dra! En og en halv time sånn ca! Gleder meeeg!

MAKEUP: Maskara fra max factor, øyenskygge fra h&m og leppestift fra inglot!Fram

Siden

Kjolen er fra Kappahl, og den jakken(kommer ikke på hva det heter) er også fra Kappahl.

Jeg prøvde å ordne håret 6 ganger! Det ble ødelagt hele tiden! Men nå er det heldigvis OK!

Jeg har tatt masse bilder alerede! Men legger dem ikke ut NÅ! Men, men!

Må spise mat, for snart sulter jeg ihjel! Hade♥waiting!

Hallo! Nå er kjolen min strax ferdig(mamma stryker den glatt og fin =D) Jeg har ikke ordnet håret enda, eller tatt på meg noe annet en pysjen! Badet er opptat! Så det er bare å vente!

! Fortsatt vondt finger!

Men jeg er OK! TOMMEL OPP!

SKOENE♥

Høye heler! Det er så gøy å gå i de! Og jeg blir høyere med de♥♥

Men nå er badet ledig, og kjolen ferdig! BYE, BYE ♥Konfirmasjon!

Yey! Endelig er dagen kommet! Når jeg våkna for litt siden bare sa jeg "YESS! Det er morgen"! Så på klokka, tidlig på morgenen! Klokken var 07.56! Jeg gikk rett ned for å hente pc-en! Så satt jeg meg og skulle på internetten! SHITT! Hadde glemt å ta i kontakten til det trådløse nettverket! Så gikk jeg opp igjen, og pc-en hadde blekka! Da måtte jeg gå i hele huset for å finne laderen! Så fant jeg den, og jeg kunne endelig være på pc-en!

I dag skal vi til kirka klokken halv ett! Eller det er da det starter! Så vi må komme tidligere enn det! Nej..Starta ikke det klokken 1 da? Men samma det!

 

Det beste av alt: Jeg får se de i slekta mi! Og, jeg får verdens beste mat! Nam, nam! Vi skal ha kolt-bord med masse god mat! Og kakene...Mmmmmmmmmmm!
Det verste av alt: Familien vår skal sitte på de to bakerste benkene! De har plassert folk hvor de skal sitte! Og de som skal til oss, skal sitte på de to bakerste! NEJ! Kommer ikke til å se noen ting! Jeg bare hater å sitte bakerst! Men på kinoer på jeg sitte bakerst! Når Gunhild og Lisa skulle bli med meg på kino, så var det så fullt at de måtte sette inn extra stoler! Og vi satt framerst! Vi måttte bøye oss helt, for å se! AU! Jeg hadde vondt i ryggen mange dager etterpå! Så...Kunne ønske de hadde hatt STØRRE kinosal på orkanger! For dette var vondt! Men tilbake til konfirmasjonen!

OG det verste av alt! Jeg kan kanskje ikke komme på bursdagen til Kine!! For jeg har sykt lyst å komme! Kine har alltid så gøye bursdager! Og det er ikke et sekund hvor vi har det kjedelig til henne! For det er jo så gøy! Så jeg begynte nesten å gråte når mamma sa jeg ikke kunne! Fordi, vi skal ha gjester! Så, da kan jeg ikke dra fra de! Men viss de drar tidlig kommer jeg til Kine! Og jeg krysser fingrene!

Hodeløs!Vi skulle egentlig sitte ute, men så kom traktorer og sprutet ut ku-shit! Og jeg som ikke var hjemme hadde vinduet åpent, og når jeg kom hjem og skulle legge meg, ÆSJ! Lukta hadde kommet på dyna, puta, pleddet....JA alt!! Så jeg måtte skifte senge-trekk og sånt! Men, det gikk fint, bare at lukta fortsatt var der!

Men nå har jeg tatt masse dårlig kvalitet bilder av meg på LifeFrame!Happy!

GEIPE!

Nice eyes?

Prøvde å lage et menneske! YEY! Fine meg med venstre del av anskiktet! NOOOOT!

Hade♥ 

Slitsom helg!

Heisann! I dag på skolen..:GØY! YEAH! Først kartleggeren i norsk(ettertest). Så det kjedelige! Så ble det k&h! Og jeg skjærte meg! AU!Men...Jeg fikk ikke så vondt som stakar Tordis! Hun datt i friminuttet og ble helt rød på den nye tightsen sin! Og i tillegg fikk hun grus i handen! AU! Jeg begynte nesten å gråte! Hun var jo så uheldig!

My finger med plaster! HAr skiftet plaster! De på skolen er bare så....

Blåse litt! Bedre :D

ZOOOOOOOOOOOOOM! Så ble det.....MATTE! Eller...Vi bare lærte litt mer om brøk(det samme enkle! Brøk er jo det enkleste i matte) og da skulle vi ha brøkdeler og sånn! Så kom læreren med sjokolade! Alle ventet på at han skulle si...."Vær så god å spis!" Men neida! VI måtte si hvor mange det var igjen og så bla bla bla! Så fikk Tordis rett på det hun sa! Og læreren " Ja, Tordis, kom og ta deg!" SÅ for å få sjokolade, måtte vi svare! Og vi fikk to sjokolade-biter hver! Nam nam!

Så ble det rle....Eller brentball! Nesten som baseball! Guttene vant! De skyter jo ballen mye lengre enn oss! Men shit, shit! Det er bare et spill!

I morgen er det konfirmasjon! Og mamma baker og lager mat, pappa kjører fram og tilbake med ting, mens jeg skal vaske badet(innkludert, toalettet!), ryddet rommet mitt, støvsuge det og vaske det! Men, men! Det tar jeg på strak arm! Synes det er gøt å rydde! Bare spør alle jeg har vært til! HAHA! Jeg bare klarer ikke å ha det skittent rundt meg! Så....!

Men! Må vel starte et sted! Hade♥

 

Basseeeeeeeeeeeeeenget!

YEYE! I dag har jeg vært i bassenget! Så gøy! Hadde det supert! For det var så tipp, det var så topp, det er så tipp topp 20! Tror den ble litt FAIL! Men, men!

HANNA FRA TANAAAAA!

I morgen blir det STYR i huset! Huff! Konfirmasjon vetdu! Å den skal jo være hjemme, så, jeg må rydde rommet mitt! Leker overalt(jeg tar alt på gulvet når jeg leter etter noe!) Men jeg gleder meg til å se Mira(verdens beste søskenbarn! Hun har vært den beste siden jeg så henne ved første blikk! VI var alltid sammen når vi var små...)! Har ikke sett henne på leeenge! Og så gleder jeg meg til å se alle de andre i familien! Har ikke sett alle i 2011! Så dette blir gøy!

Men nå er det farmen! Hade ♥

Jeg heier på Synne! Du da?

 

Ostesmørbrød

video:video til lisa og jenny


{Her er den! Hva synes dere?}

I dag

Heisann! På skolen bestemte jeg og Lisa oss for å dra på jobben til moren til Lisa, og spørre om jeg kunne bli med henne hjem! Så..Jeg ble med henne hjem! Og..Vi har laget en video! Redigert den og sånn! Skal laste den opp nå! Så..Hade♥HAHA! BLir aldri lei av disse bildene!!

Monte Carlo

Meldt på!

Hei, hei! Nå har jeg meldt meg på 4h fylkesleir i Oppdal 2011! Gleder meg! Jeg og Emilie skal ligge i 2-manns telt! Vi lå i det når vi lå over i øyangen! Koselig lite telt med god nok plass! Det er regntett og holder varmen! Det er plass til bagasje så det har ikke no si!

Jeg skal sikkert ta med meg kameraet! Men det tenker jeg på da! For det er jo i juni eller juli? Men uansett!

Men, skal gjøre noe! Hade♥

Hjemme alene.

Heisann! Ble ikke verdens STØRSTE innlegg i går! Men i går fikk vi tilbake matteprøven! Og jeg fikk 29/30 ! Jeg fikk en feil på en rektangel!  JAJA! Gjør det bedre neste gang! I dag fikk vi også tilbake samfunnsfag-prøven! Da fikk jeg 18/23 ! Jeg er fornøyd med resultatet! Fem feil!
Men, men! Gjør det bedre neste gang! Man kan ikke ha alt rett på alle prøver!

I dag er jeg hjemme alene! For mamma pappa og søsteren min, skal på IKEA! Og vi må han en varebil når vi er der, for å ha med møbler, så vi har bare 3 setersj i den! Så en må bli hjemme! Og det ble meg! Men det har ikke no si! For, viss noen ringer og spør om jeg kan komme til de, må jeg sykle, og bare sende melding til mamma hvem jeg drar til, å så må jeg være hjemme til klokken 8!

Hade♥

Har det sykt kjedelig nå! ARGH! Ingenting å gjøre...Siste svømmetime på skolen!

Hei! I dag var det siste svømminga på skolen! De skal tappe vannet? Men, men!

Nå er Tordis til meg! Og vi har laget eggedosis! Nå er vi helt eggedorris med latterkrampe! Litt mye sukker, eller hva Tordis? YEAH! Vi sitter da her og venter på at noen skal logge på msn! Nå logget noen på! JADA! Vi har noe å gjøre :D :D :D :D

Good bye!

HAHA! Tordis er så full av eggedosis at hun har sovnet! Vell, jeg er bare hyper! HO HO!

N0rmal! OG scaryyyy! VI klarer ikke å være seriøse nå! Jeg skriver bare fsjghrpohgOEIL!

MEN NÅ ER DET VIRKELIG hade!Jada...

Da var må gjøre videoen gjort :D Men, vi kunne ikke spise kanel, for Lisa hadde lest på nettet at det var farlig! Jeg har sett mange gjort det på må gjøre videoer, men det var utenfor! Det var greit for meg, men kan ikke tvinge Lisa når hun sier vi kan DØ av det! Vi kunne heller egentlig ikke spise bakepulver, men det tok vi lell! Lisa tror på alt som står på nettet! Men, men! Det er helt OK! Viss der er sant, vil jeg ikke prøve det ut uansett, så, takk Lisa!

Når vi holdt på med må gjøre videoen, kom Tordis, så hun sto og så på!  Du hører henne kanskje når vi skal synge bæ bæ lille lam med mel i munnen! HAHA! Jeg tok litt for mye så det satt seg fast i halsen! HOST HOST!

Hver gang jeg hoster blir Lisa litt redd! For, når jeg var på bursdag til Ellen, svelget jeg pusten liksom! Dere prøver kanskje, og det er enkelt! Men jeg gjorde det sånn at det ble ekkelt, og da slo jeg pusten ut av meg! Så hver gang jeg hoster, kommer Lisa med handen sin på ryggen min! Men det er egentlig bra! Så Lisa er veldig omtenksom, og hun vil at andre skal ha det bra!

I dag fikk jeg vennegave av Tordis, og hun fikk av meg! Men gavene er hemmelig! Så kan ikke vise!

Men! Må sove! Skole i morgen! Og pappa fant ut svaret på påskenøttene! YEAH! Kanskje han får premie!

Hade♥

Må gjøre videooooooooo!

video:capture201104252
haha! Jeg får mel i halsen og mister pusten! Men det gikk bra!


Spørsmålsrunde

Stund siden sist? Men, men! Bare spør!

Søøt

Hei, hei! I går var jeg på påskehalvøya! Der passet jeg på Sandra en stund! Vi lekte ved vannet, der isen hadde smeltet! Hun eeeeeeeelsker vann! Jeg kastet steiner i vannet, og det sprutet, og hun begynte å le, så gjorde jeg det igjen, så lo hun...! Så ga jeg henne steiner hun kastet selv! Da sa hun ååååå! Og pekte på den! HAHA! Hun har så søt latter! Hun er også ganske glad i hunder, så hver gang hun så en hund, ville hun stryke han. Så da måtte jeg bare løfte henne opp og sette henne ved siden av hunden! SØØØT♥

Vannet og isen

Etter det dro vi på hytta til noen som også var der, men Jack, Olaf og Sandra måtte hjem!
På hytta der grillet vi med gassovn. NAM! Og de vi var på besøk til, de hadde en liten gutt på besøk. Og når jeg gikk for å kose med Kaisa, sa han "Hunden der heter Kaisa! Men kan du komme hit å hjelpe meg?" Etter det var jeg med han hele tiden! Og når vi spilte fotball, tok han og sparket den ned til vannet, og der hadde de tatt bort trerne, så det lå fullt av grener der, så fotballen satt seg fast, men vi satt oss også fast, eller jeg, gutten, Lukas, kunne ikke bli med ned! Han var litt for liten!
Så måtte vi hjem.

I dag skal vi IKKE på påskehalvøya! Det er ingen av oss som skal det i dag! Alle har dratt hjem! Men det har ikke no si! For jeg har masse å gjøre hjemme♥

Hade♥

Har fått spørsmål via msn istedefor bloggen! Så her er svarene:

Kan du begynne med gratisdesign? Nope! Har ikke snøring på design! Og jeg bare orker ikke å sende og sånn! Kan ikke så mye! Så sorry!

Hvordan lager du designet ditt? Er innpå thehibi for html koder! Resten er fra picasa 3, paint og picnik! Picasa for fotomontasjen, paint for utskjæring(jeg har den nye paint til windows 7) og picnik for teksten(de har mye kulere enn picasa)

Hvilke blogger leser du?  Mtga - Tordisa98 - Kinejenta11 - Wome - Aidaysland - Elaii - Christiane3 - AndreaBadendyck - Snoopipia12 - Tcmn - Tuvaw - Siljejauda - N0ramora - Julila

Hvilket tv-program liker du best? Farmen, One Three Hill, Gossip girl og Magikerne på Waverly Place.

Kan du ha video? Prøver MÅ GJØRE! Men det gikk ikke! Nå skal jeg prøve med et kamera! Håper det går!!!

Kan du ha spørsmålsrunde? Lurer på mange ting! Jada! Kan lage et nytt innlegg etterpå!

Er du bestevenn med Tordis - Tordisa98.blogg.no  ? Ja♥

Hva synes du om Tordis? Hun er supersnill, morsom - veldig morsom! Kul, og vennlig, omtenksom, og så mye annet postitivt at det tar mer enn hele bloggen! Tordis er den beste på jord! ♥♥

Har du mange venner? Jeg har mange venner! Jeg er venn med nesten alle i klassen! Tordis, Maria, Rebecca, Ellen, Kine, Marte, Emilie, Lisa og Sandra(rekkefølgen er tilfeldig)! Jeg har guttevenner også! Og jeg har venner utenfor Lensvika! Som Kristin, Oda og Hedda! Kristin og Oda begynner i samme klasse som meg i 8! For de har ikke undgdoms-skole! Mens Hedda er et år yngre!
Alle vennene mine kommer jeg godt overens med! ♥♥

Hva er det beste du har opplevd? Huff! Det er så mange ting! Det ene, når jeg var på hytta til Tordis og lå over en natt før 17. mai! Kjempe gøy! Og når jeg var med Emilie til Hunderfossen. Når handballlaget dro til pirbadet! Hadde det kjempe gøy! Og jeg fikk smake chicken nuggets for første gang! NAMMENAM! Og når jeg fikk møte Marita! Snill jente fra Narvik! Miss u!

Hva er det verste du har opplevd? Når jeg mista tanna mi under verandaen på hytta og ikke fikk penger av tannfeen(var 4 år) Glemmer det ALDRI!

Har du en stor hemmelighet som du lyver om viss noen spør! Oh yes! Sier jeg den på bloggen nå, blir jeg mobbet 4 ever!

Liker du Justin Bever? Jeg sier Justin Bever selv noen ganger, men da sier de andre det, og da blir det ikke uvanlig å si det! Det er jo Justin Bieber! Og..Når jeg sier det skammer jeg meg! Viss jeg tenker litt, tenker jeg, tenk om noen hadde kalt meg for Jenny Abfisk. Da har jeg blitt såret og lei meg! Så..For å være helt ærlig, har jeg ikke noe imot han! Han er snill mot fansen, har dere ikke sett den jenta som bare elsket Justin Bieber og fikk møte han! Han er ikke slem for å si det sånn! Så! Jeg har ikke noe i mot HAN! Men, for å være ærlig, blir jeg fort lei av sangene hans....!

Har du kjæreste? Hvor lenge har dere vært sammen viss du har? Jepp! Vært sammen siden 2! Vi er ikke sånn bare sammen liksom! Det er noe!

Har du vært bestevenn med Tordis alltid? Vi var bestevenner i en tid i 2! Da var jeg med henne hjem etter skolen nesten hver onsdag:D SÅ ble det litt krangling, og vi gled fra hverandre! Men vi var jo fortsatt venner! Så begynte vi å være sammen igjen, og VIPS! Vi var bestevenner! Og det har vi vært en stund! Og noe som er veldig kult, er at en i familien min het John Abelvik Thoresen! Så en i slekten min, hadde samme etternavn som Tordis! Og det er kuuult! Men vi er ikke i slekt for det da...

Hvor mange er klokken når du ser på den akkurat NÅ? Den er 22:59:08

Sånn! Det var alle spørsmålene! Husk at de var fra MSN! Det var fra noen lesere som hadde funnet meg! Og de spurte om jeg kunne svare på bloggen, noe som er helt ÅLREIT! Men nå er klokken 23:00! Så, Natta♥

En ting til....Jeg skal hilse til Kamilla!

 

HOME!

Vi skal ikke ligge over på hytta! Så vi er bare hjemme! Men i morgen skal vi dra der vi var i går og i dag! I dag hadde jeg ikke med meg noen! Men det hadde Karoline, søsteren min! Og vi dro dit alene, for pappa var på hytta fra før, og mamma var på jobb! Så vi dro til bestemor og bestefar(vi er nesten naboer!) og spurte om de kunne kjøre oss! Og venninnen til Karoline hadde med seg is! Så, med en gang vi kom fram spiste vi den før den smeltet! NAM NAM!

♥♥♥♥♥

Så dro jeg på isen. Der var også Jack og Olaf! Og vi hadde snøkrig! Olaf og Jack mot meg! Jeg ble klissvåt! Så jeg lå på benken og tørket meg! Hadde ikke med skifteklær! Heldigvis hadde jeg svart tights, og svart tiltrekker seg mye solvarme! Så den tørket fort. Og silke-t-skjorten ble tørr, men hettegenseren...Så når mamma kom fikk jeg låne genseren hennes! For hun hadde med en extra! HELDIGVIS ♥ Så jeg har gått med mammas genser i dag! Thihi...

Måtte brette opp ermene!

Men ellers var den ganske goood♥

Huff...Føles ut som søndag!

Etter vi hadde grillet og kost oss, dro vi på hytta til Jack. Først spilte jeg, Olaf og Jack nintendo, så spilte vi kort. Etter det så vi på tv. Og da kom søte lille Sandra inn. Vi lå på gulvet for å ikke få sol i øynene, og plutselig satt Sandra seg på ryggen min og tok hendene og kammet håret mitt liksom! Huff..Så søt! Men hun er litt sta! Når hun tok brillene mine, og holdt på å ødelegge de, tok jeg de fra henne, og hun begynte å gråte! Så sluttet hun når hun fikk brillene igjen! Men da hadde jeg klappet de igjen så de ikke var så spennende!

Gleder meg sånn til i morgen! 

Fant dagboka mi, fra 1 klassen! Det er sanger i den! HAHA! Men noen er faktisk ikke så verst!

Men, snakkes! Hade♥

Design

eh..Jeg er litt skeptisk! Men hva synes dere?

PÅSKE EGG UNDER PUTA :D

Nam nam! Men kan ikke ta bilde! LifeFrame er klikkings! Eller webkameraet da..

I dag blir det ikke no blogging. Skal på det stedet jeg var på i går.  Og etter det skal jeg på hytta♥☻ Og jeg må GÅ til hytta. Men det er ikke så langt da så....! Snøskuteren er hjemme, snøen på veien(rundt vannet) har smelta, så vi kan ikke kjøre snøskuter der! Og isen begynner å smelte i kantene! Men viss vi har fått skuteren på isen uten å komme borti kanten, har det vært trygt! Men da har vi strevd for å få den ved hytta igjen, for ved kanten...! Så vi må gå veien som er rundt vannet!

På påskeaften er det fult av folk på påskehalv-øya! Så det blir sikkert like mye folk som i går der!
Og jeg skal ta med kameraet♥ Bruker jo mitt minnekort i mamma sitt kamera! Er så glad for at vi har samme type minnekort så det passer i hennes! Og det beste av alt..Nå kan jeg se bildene fra kameraet mitt. For jeg kan ikke se på bilder når linsa er ødelagt og ikke kan komme ut og ta bilde! Så skjermen er hvit og mitt i med rød skrift står det OBJEKTIVFEIL! Så fortsetter den sånn...! Så derfor må jeg bare ta ut batteriet i det. Og sånn har det vært siden det ble ødelagt!

Men må gå! Hade♥

Bilder

HEISANN! Har vært ute og tatt tusen bilder! Har redigert nesten alle! Ikke alle trengte å redigeres! Alle bildene er av meg! Vil lage nytt header sjø!SOOOOL!

Tøyskoene mine!


WaterKastet en stein i vannet! SPLASJ! Tror jeg skal bruke dette bildet i headeren!BLITZ!

 

Viste dere ikke alle! Må ha noen på lur! Hade♥

Sweet ¢¾

Hej! Jeg har v©¡rt litt på youtube, og jeg fant dette:

 

 

Så s©ªtt! Hun er også ganske heldig da!

 

OVERNATTING!

Heiia! I går dro jeg og Emilie hjem til meg! Og der ble vi! Hun lå over til meg! Vi hadde det kjempe gøy! Det eneste som var dumt, det var at det regnet! Men idag var det sooool! Så vi dro et sted som ikke er langt fra hytta. Og der var det folk! Og noen av de var Jack, og lillesøsteren hans. Jack går i klassen til meg og Emilie, så vi skjenner han godt! Så vi var med lillesøsteren hans. Og jeg og Emilie hadde tatt meg dukker der, så hun lekte med dem! Hun er bare 1 år! Så vi måtte holde i dukken for henne. Dukken var kanskje litt stor...! Og vi hadde med drikkeflaske til dukken, og hun ga dukken drikke. Og så ble hun tørst og begynte å "drikke" av den! Siden det bare var en leke-flaske, kom det ikke noe! Så vi henta hennes så hun kunne få drikke hun også♥

Jeg, Emilie og Jack gikk en liten tur med henne. Og hun ville gå selv når vi var ved en liten bekk. Hun elsker vann! Så der vi grillet satt hun ved kanten. For..Isen i kanten har smeltet. Så voksnene laget bru fra land og til isen. For det var trygt på isen, men ikke i kanten!

HUFF! Har bare hatt en så fin dag! I morgen skal vi også på hytta. Og da skal vi ligge over til mandag! Har nesten glemt at vi har fri på mandag! 2 påskedag vettu!

Hade♥

 

 

 

Lurer på hva jeg får i påskeegget mitt i morgen...!

MAD GIRL!

NEJ NEJ NEJ! Og Hei ;D Nå hr jeg og Emilie NETOPP stått opp. Og vi skulle se magikerne på waverly place klokken 08.30!!
Sykt dumt..Men det kommer flere episoder :D HELDIGVIS♥

Har begynt å tegne mye i det siste! Her er noen tegninger jeg tegnet til Emilie:

SKREMT! Egentlig er bildet mye mørkere, men det ble ikke sånn på webcam!

To skygger!

Denne tegningen laget Emilie! Det er en busk forran kroppen til haren! Søt jah?

Vi har hatt sånn tegnekurs på skolen! Og vi er litt hekta på tegning! Og det er svart-hvitt!
Tegningene er laget av 2b blyanter! Ikke så bløte! Men OK!

I dag skal vi steke resten av vaflene! Vi har mere røre igjen! Vi gadd ikke ordne alt! Men, men!

Hade♥Slepp over!

Hei! Nå er jeg til Emilie! Og jeg skal ligge over:D I sta så lagde vi vafler, sykt gode! Hemmelig ingrediens...Kardemomme! De blir extra, extra gode! Og viss du pisker røren med sukker og egg nesten til eggedosis, på begynnelsen, blir den også helt perfekt! Njam, njam!
Vi skal KANSKJE se på Hanna Montana The Movie! Vi har sett den før..Men det har ikke no si!

Jeg har blitt venn med Fenris! Så søt hund♥ Har alltid syntes han er søt! Men...Han hoppet på meg før! Men idag, så koste jeg mye med han! Og jeg prøvde å få ham til å sitte, så gi labb så godbit! Hørte på meg jah! Jeg trodde han ikke ville gjøre det på meg...men det gjorde han!


Husker når han var mindre! Så søt! Bet oss hele tiden:D

Men, nå skal vi gjøre noæææ! Hade♥

 

OM-MØBLERT(eller hvordan det skrives...?)

Hejå! I går tok jeg og pappa å ta ned den store køysenga mi!(pappa laget den når jeg var 2..Eller `? Husker ikke...)
Så satt vi den på et annet rom hvor søsteren min skal være til rommet hennes er ferdig(YES! Hun har flyttet ut av rommet mitt)Og hvor skulle jeg sove da? JO! Søsteren min skal snart konfirmere seg, så hun har fått seg NY seng! Så jeg har fått hennes gamle! Og den er 120. Så, nesten som dobbelseng da! Den er like stor som den nedre delen av køysenga. Og jeg sov jo der, men jeg skjenner forskjell! For nå er det ikke et lavt "tak"(den øvre delen av køysenga) over meg! Men det går seg til. Og jeg sov som en stein! 

BILDER:


Fint vær...OVERSKYET :(

Senga miiii:D

Tven og skapet! Litt rot...Men det blir fikset når jeg får meg et skap til..Lite skap....! Det var her køysenga sto!

Sovesofaen! Og noe ab søsteren min sine ting(i pappesker)

Jah..Og når jeg var ferdig med å ta bilder....Igjen med gardinene og på med lyset! Liker mørke og lys! KOSELIG♥

I`m okey!

I dag skal jeg ikke noe spesielt! Bare sitte forran pc-en og spille! Fun....

Hade♥God moorgen :)

Heisann! Har ligget over til Gunhild! I går kom Gunhild til meg, så dro vi til Gunhild, så ble vi til henne! Så vi har vært sammen siden søndag! GØY!

Har ikke blogget så mye, men skal bli bedre! Men det er jo påske..Og vi skal jo gjøre masse ting..Men skal prøve å blogge i den tiden jeg kan!

Men! Nå er det ikke mer å si enn...Hade♥


Nummer, 1?

Nummer, 2?


Venter fortsatt! Hvilket header?

18.apr.2011

18.apr.2011

Heiia! Har ikke blogget fordi jeg har vært på hytta! Kom hjem i går..Men blogget ikke! Eh..
I dag skal Gunhild komme til meg:D Det blir gøy!

Og..I går så fant jeg noe jeg har lett etter lenge! Smukken til dukken min! Jeg mista den for 6 år siden..Altså når jeg var 5 år! Jeg var så lei meg. Og i går fant jeg den INNI en lumme på en sekk! YEY! Men ET problem...Vi har ryddet bort dukkene. Får vel bare finne de da!

Hoff! Savner Tordis! Har ikke sett henne i hele påsken! Bortkjett fra msn da, men...JAH! Jeg savner folk så fort! Aner ikke hvorfor..Men det bare er sånn!

HADE♥

www.cameroid.com

god TIDLIG morgen

Heiia! Nå er jeg våken, og får ikke sove! Så nå er jeg bare på pc-en og spiller!

Men! Kan ikke bråke så mye! Hade♥

SLEEP OVER!

Hei! Nå er jeg til Emilie, og jeg skal ligge over! Vi har hoppet på trampolinen, og spist pizza, spilt nintendo(spiller) og vært på pc-en og masse gøy! Og snart skal vi lage hoppeslott! Det blir gøy!

Som dere sikkert vet var jeg på Orkanger i dag! Og..Har dessverre ikke outfit fra det! Men, der kan få se det jeg har på meg nå, for det kjøpte jeg meg i dag!(kjøpte meg mere også)

Hettegenser fra cubus.

t-skjorte fra cubus                                      love new york city

Bukse fra cubus

Jeg kjøper mest av klærne mine på Cubus! Men en del er også fra Kapahl!
Jeg kjøpte meg også en kjole til konfirmasjonen til søsteren min. Og sko til. Og jeg kjøpte meg tøysko!
Kommer bilder flere bilder av klærne senere i påsken!

Men nå skal vi LEKE :D Hade♥


Jeg fikk gaver fra tanten min! Og..Det var to ting av alt, og jeg har gitt noe til Emilie! SE?

Katteører og mini-paraply

Og en grønn pynt mn kan henge på klær

Tre katter!
Egentlig er katteørene en krone! Men vi tok bort den i midten, og da ble det katteører!

HEHE! Men nå er det ORDENTLIG HADE! Hade♥

CHARMED

Heiia! Charmed har jo slutta...Men nå SER jeg på det! Har ikke sett episoden FAKTISK! Og jeg så på charmed hver eneste dag før! Ingen unntak! Så...I DON`T UNDERSTANDING THIS!(var det rett?)

Husker denne episoden! De ble guder for å redde Leo.

I dag skal jeg på Orkanger! SHOPPING! YEAH! Blir gøy det! Jeg skal kjøpte meg klær til konfirmasjonen til storesøsteren min. Og det blir sikkert flere ting også! MASSE MERE! Spørs hvor mye jeg får lov til å kjøpe.

Hade♥ 

Det gikk bra!

Hej! Alt gikk OK på vårfesten! Og det var kjempe gøy! Jeg gjorde ingen feil! Og alt gikk helt glimrende! Å Lisa sang bare helt nydelig! Og det var MANGE enige i!
Men! Det er mange andre i klassen som også synger fint! Men denne gangen ble det Lisa!


Er utrolig trøtt nå! Så, må legge meg! Men først en ting!

www.kinemii10.blogg.no

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hade☻

tordis - a - 98

Hejsann! Som dere sikkert vet blogger ikke Tordis på tordispiiia66 lenger! Men hun har fått seg NY blogg!

www.tordisa98.blogg.no

 

Frisøren

Hei! I dag var det bare øving! Og mens hele skolen øvde til sangen, så knuste en lyskaster!!! Det så ut som om den ble kastet mot oss, men det datt jo ned. Og..Jeg sto nesten rett under. Men heldigvis ble jeg ikke truffet! Men stakar Lisa! Hun begynte å blø. Hun gråt ikke! Men jeg blir jo så hysterisk når jeg ser blod, og jeg ble jo så redd at jeg gjorde Lisa redd stakar! Så, når noen slår seg, bryr jeg meg kanskje litt for mye! Og det HATER jeg ved meg selv!
Så, unnskyld, Lisa! Jeg er bare sånn....Og jeg klarer aldri å slutte uansett hvor mye jeg prøver!
(det gikk bra med Lisa da♥ Bare en liten skramme)

Rett etter skolen ble det frisøren! Og jeg ble slik:

NEIDA!

Ser dere forskjell? Det gjør jeg! For på "før" er det slitt og grått, og nå altså "etter" er det fint og glinsende!
Er utrolig fornøyd! Og, mamma har kjøpt sånn hårkur eller hva det enn nå heter, til tuppene! Så de ikke blir slitte så fort!
Og i morgen skal vi på OTI og AMFI, og da skal jeg kjøpe meg krølltang! Viss de har det da...

I kveld er det VÅRFEST♥ Gleder meg sykt! Selv om jeg er redd LYSET! Men det går sikkert fint...

Hade ♥Yeah!

I dag var det øving i førstetimen! Gøy med dans..Men ikke forandring! SLEM GUTT TRÅKKET MEG OG JEG VONDT!(hehe...Skjønner du?) Har sykt vondt i ryggraden! For noen forandra dansen vår så guttene skal ta ene foten forskiktig på ryggen til jentene, og en gutt bare mitt i ryggraden med hæln! AU! VOOONDT! Det ble bedre utover dagen! Men..Skjenner det når jeg kommer borti! Og....VÅRFESTEN ER I MORGEN :( Men, men! Skal "late" som om det ikke er vondt....For dansen blir jo så sykt kul med det da så..!

Vi hadde k&h også! Er hel, helt ferdig med brødfjøla! FINALYY!

Var i bassenget for ikke så lenge siden! Der var jeg med Tordis! GØY! Det var også 2 andre der! Men, det var ikke så mange der, for det var turnoppvisning i hallen! Så de fleste var sikkert der...
Men vi hadde det kjempe gøy for det! Hadde nesten hele bassenget for oss selv♥

Jeg skal være hjemme alene en stund nå...MEN! Det er jo bra for..jeg kan...

  • Lage smothie
  • Ta med Walters Mandler(vi har fullt av det)
  • Ta meg brus ♥
  • Ha på sanger på youtube og danse til! (kan ikke det når de andre er der, siden det er litt pinlig..)

 

Jeg kan gjøre alt jeg ikke har lov til egentlig...Bare jeg må gjøre sånn at det ikke vises! Men! Nå skal jeg lage NY må gjøre video! Hade♥

 

 

 

NÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆJ

har ventet i 1 og en halv time! Videoen var endelig lastet opp! Men vet du hva...DEN STARTET PÅ NYTT IGJEN! AHHHHHHHHHHHHHHH!

Må gjøre!

HEJ! Det blir må gjøre video! VIss du sjekker lenger ned på bloggen har noen kommentert! Og det er jo helt OK! Og jeg har tid i dag! Peh(det skal være peh)....skal starte nå! Viss flere vil si noe, kan jeg ta de på video senere!

Men må starte! Peh..bye, bye!

PIRBADET

Hej! I går var jeg jo i pirbadet. Og jeg kunne ikke blogge...For det ble sent hjem!

Dagen begynte på skolen! Alt gikk så fort. Og det var bra! Klokken ringte og jeg, Sandra og Lisa sprang til kaia. Og der var det en liten dam med olje i! Og det lå en sjøstjerne der. Stakar! Den har jo et LIV! Så kom Emilie! Og etter en liten stund kom båten. VI øvde på gloser og sånn! Så var vi framme:D

Jeg var med Sandra, Lisa og Emilie først i strømmen. Sykt gøy. Det var båter vi satt i. Og vi var der helt til det ble bølger i bølgebassenget. Da blir det sånn "dindingduuun bølgene starter". Og da løp vi dit og hadde det gøy. Til slutt var jeg bare med Emilie. Vi hadde det gøy og dro overalt! Så var vi med Lisa og sklei på sklier og sånn! Den nya er bare så gøy! Så kjøpte vi oss mat. Jeg tok fish and chips og en pepsi! NAM! Anbefaler det der assa! SO GOOD!

pirbadet_basseng

Dette er bølgebassenget. Når det er bølger...Er det store bølger! Men klatreveggen er stengt nå :(

Så ble det bading igjen. Så begynte vi å ta sklier og sånn igjen. Og da overtalte vi Hugo(en gutt som også gåt på 4H) til å ta den nyen. Og han syntes det var kjempe gøy, og ville ta den hele tiden! Kjempe gøy. Og jeg fikk 10 poeng på ene runden min :D( det er sånne lys du kan trykker på, og da får du poeng..Tror høyeste er 10 poeng! Men det går på tiden også! Og jeg rutsjer tregt for å si det sånn).

pirbadet_dsc7936

(dette er slutten av den nye sklia)

Så dro vi i spa-badet. Bort fra bråket og sånn. Det er jo bare så varmt der! Blir ikke sliten av å bade. Man blir hekta der assa! Etter 4 og en halv time, var det hjem! Eller først båten da! Første av tiden på båten var vi ute og sang. Så ble det litt kaldt og vi måtte inn igjen! Og da holdt vi på med triks og sånn! GØY!

Når vi endelig var hjemme, hadde pappa varmet opp vår-ruller! Så det ble kveldsmaten!

har skrevet navn på disse tingene..Vises ikke så godt! Men kan forklare!

Til venstre ved skriften står det strømmen! Så det er altså strømmen som går udnt og runndt!

Midten er det em stor sklie. Det klarte vi å være 5 sammen!

til høyre står det at det bassenget DER er 150 cm dypt.

Helt til høyre er det en trapp til stupebrettene. Og det bassenget der er 5 meter dypt.


Det var det! Hade♥BLOGIT!

Hej! Nå har blogit endelig åpnet! Har ventet på den lenge! Og det beste av alt..VOE er tilbake! YEY! Eller...Ikke tilbake på selveste bloggen! Men blogit-teamet! Så hun er på en måte tilbake da...!

Sjekk www.blogit.no for mer informasjon om blogit:D


På skolen i dag hadde vi svømming! Heh...Samme som igår! (kommer nytt innlegg etter dette)
I dag kunne vi velge mellom stuping eller 200 meter å svømme! Læreren - hvem vil svømme? Ingen rekte handa i været! Så alle ville stupe..10 ganger! Og den siste skulle vi STÅ! Ikke bøyd STÅ! Men bare STÅ! Og bøyd hode da...!

Og vi hadde matteprøve! Gjorde det saakte! Jeg ble skikkelig nervøs når nesten alle de andre satt og leste. For vi må lese når vi er ferdige..! Men håper jeg ikke fikk alt for mye feil! Jeg sjekket igjenom prøven en gang! Håper det var nok!

Men skal se MIA! Hade♥

 

Til Lisa..I PAPPESKE :D

Hei, nå er jeg til Lisa. Og de hadde en stooooor pappeske, så vi har laget hus! Kjempe koselig! Pledd, tak gulv! KOSELIG!
Her kommer noen bilder:

Utenfor..se alle tegningene dah!ser ut som en skraphaug

tegniinger!

Hallo Lisa!

 

Vi har det kjempe koselig! VI har kjeks, capri-sonne, kvikk lunsj og tegnestifter....Må ikke  glemme pc-en og pleddene! Har lyst å sove her :P

Hade♥10.apr.2011

Det finnes to versioner av higher. Men hvilken er best?

  1. Taio Crus featuring Kylie Minogue
    Taio Cruz featuring Travie McCoy   (dette er rekkefølgen å sangene nedenfor)

Jeg liker den med Kylie Minogue og Taio best! ..Men du da?

 

 

 

 

 

 

Goood mooorgen!

Heisann! Endelig avslappningsdag før PIRBADET♥ For i morgen skal 4h-ere til pirbadet rett etter skolen! Vi skal ta båt, og..Jeg håper det blir fint vær! For jeg h-a-t-e-r bølger! Blir svimmel og kvalm..Men i begynnelsen er det egentlig ganske gøy!

Antenna på huset vårt er satt så idiotisk! Så..Når vinden blåser på den, flytter den seg, og når vinden blåser tilbake, er den på plass...Og det var jo vind i går! Så tven var jo helt klikklikkklikkkkklikka! Så vi så på tv via PC-EN! Og da kunne jeg ikke blogge!
Men etter hvert roet vinden seg, og det var akkurat da farmen startet! Så da var vi heldige siden tv2 koster penger på nett. Men heldigvis er nrk gratis♥

Men, må spise frokost!! Hade♥

 

 

 

ps: jeg skal være hjemme alene til klokken 12 i dag!(morgenen assa!)

YO

HEJÅÅÅ!
Endelig lørdag:D Masse bra på tv-en! Og det beste av alt....G-O-D-T-E-R-I! Namenam!

Har blitt fristet av en video på youtube av VOE! Nemligg...ISBITER! Så har laget isbiter av FARRIS! Liker egentlig ikke farris! Men det er faktisk godt når det er isbiter! De er så luftige! Det er hardt utenpå og snøaktig inni! NAAAAM! Og det er ikke så hardt at tennene blir ødelagt! WOHOO!

Har ikke lagt ut så masse bilder for tiden..! Men når jeg blogger har jeg egentlig litt dårlig tid! Men..Skal bli bedre!


Dagens meeeeeg:

Nå er jeg bare så sur!...NEIDA♥

To briller... :P

JEG HAR DET HELT ÅLREIT! Tipp topp tommel opp!
Det er så tipp, det er så topp, det er så tipp, topp, sjue!

Hehe...Kom på den sangen til Hanna fra Tana! Den er så kul(synes jeeeeeg!) Blir aldri lei av den(ja, faktisk!)


Akurat NÅ venter jeg på Lisa! Hun skal komme til meeeeeg:D Hun kommer! Hade♥

Love this picture♥I går

Ble med Lisa hjem etter skolen! Det haglet VONDT! Og når vi endelig kom hjem til henne(vi var hjemme alene), var det ikke så varmt der! For strømmen hadde gått pga uværet! Så vi tente lys, og vi satt i pledd! Varmepumpen gikk ikke, og på badet virket ikke varmekablene, så!
Og vi lagde video! Vet ikke om Lisa har slettet den..Men dere får sikkert se den viss hun har bevart den! Tror jeg..!

Etter en stund ble det varm-middag:D Lisa sa"no veit æ koss det e å vær uteligger"! Hun var sååå sulten! Jeg var ikke så sulten! For vi hadde spist masse kjeks! Og det ble jeg litt mett av!

Så dro vi til Siv Helen! GØØØYYYYYY! Hun har bare så brae wii spill!
Så ble vi der til vi måtte hjem! Før jeg dro hjem, spilte jeg og Lisa UNO! Vi er helt HEKTA på det assa!

Hade♥

 

WHY EVERYONE IGNORERE MEE?

(haha...Typisk norsk-engelsk....!(overskrifta))  Overskrifta er KØDD!

Heia! I dag hadde vi k&h! Snart ferdig med tre-fjøla♥ SVIPENNENE ØDELA TRE FJØLA! Håper skolen får "moderne"! De er jo helt F-O-R-F-E-R-D-E-L-I-G-E!
Og i sistetimen øvde vi på dans! Endelig har vi slutt!

På slutten helt til slutt! Lekte vi leker! Det gjør vi alltid viss vi har vært flinke, og har tid IGJEN! Det vi lekte var viske-leken! Og et ord ble fra ganster-film til marsipan-hagle! Og det første ble, endelig er det snart helg! Og det ble til; noe med OST! Husker ikke helt..Så ble det noe lignende på mitt skip er lastet med..Bare at vi ikke tok mitt skip er lastet med....! Vi tok bare ordet!

I helgen blir det koooos♥ Men skal ikke på hytta da..Og det er jo BRA! For været her....Eh, eh, eh..JA!
Blir nok mest TV-titting og PC-spilling!

Var ikke mere da...Hade♥

BASSENGET OG HEDADER!

I dag hadde vi gym, og jeg ble helt ut-tørstet! Herregud assa! Tror jeg aldri har vært SÅ tørst før!!
I gymmen hadde vi staffeter! Og vi kom på 3 første runde! 2 neste, så 1 så 2 så delt 1 med noen andre! Jeg var på lag med Marte, Henrik og Bjørn Ole! Jeg og Henrik skulle være på par og sentre til hverandre da..Og vi mista den hele tiden! Og resultatet ble 3 plass! Du skulle sett Marte og Bjørn Ole! De mistet den ALDRI! ¨

Og vi hadde k&h i dag:D Nesten ferdig med tre-fjøla:D Fikk håndtaket i dag:D Og det var bare jeg som fikk lov å ha det
:( Tenk da! Det var noen som hadde sporet inn i treverket for å skjære der, men det fikk de ikke lov til! Og da måtte de viske med viskelær og sandpapir! Så....Jeg ville ikke være èn! Men! Sånn ble det..

Har laget nytt header! Men jeg vet ikke om jeg SKAL bytte..Så dere får velge mellom disse:

Nummer. 1Eller nummer. 2?
Men må ordne meg til bassenget! Hade♥Må bare vise en sang før lekser!

RØDMEEER!

Kjedde noe i bassenge i dag!
FØRST kom noen i jente-garderoben! Hadde jeg kledd på meg?
ANDRE! Skjedde det samme igjen! Rett etter på altså!
TREDJE! Mista bikinitoppa i bassenget! Og hvem hadde dukkebriller og så på?


Hej! På skolen i dag hadde vi svømming........Og jentene vant staffeten og vannpolo :D First TIME!
Vi hadde vikarer siden den ene læreren vår var borte! Men, men! Gikk fint det!

Men! Må gjøre lekser! Hade

Willow Smith - 21st Century Girl

Mondaaaaaaaaaaaay!

HEJÅ! Holder på meg lekser, på pc-en!
Vi har engelsk lekse i å skrive om en turistattraksjon i London! Og jeg skal ha:

Først tenkte jeg på Madamme Tussauds...Ja noe sånt! Et sånt voks-museum av kjente folk! Og jeg samarbeider med Tordis! Vi begynte på skolen..Men vi er ikke ferdig enda! Så det blir i lekse!

Haiiiiiiiiii!

Se hvor søt fisk det er der da ♥
:D

Men! Må fortsette med HOMEWOOOORK! Hade♥

HOME, SWEET HOME ♥

Heiia! Endelig hjeeem! Lengtet etter dursj i..1 dag! Vi har dursj på hytta...Men vi må jo pumpe vannet selv..!

Fredag: Kjørte mye skuter! Ikke så mye da...! På kvelden dro vi på en annen hytte, og der spilte vi kort, lekte blindbukk, tampen brenner, og på slutten games! Jeg og Kristian(broren til Espen) var på lag! Bra ting vi hadde, men!! KORTENE! Og vi fant aldri ut hva de andre hadde! Til slutt var klokken 04:30 !!!!! Da ble det HJEM til HYTTA! Så faktisk solOPPgangen!

Lørdag: Sov helt til pappa sa "Jenny, klokka e halv ett"! Pappa og Espen(og mange andre) hadde kjørt lass med ved og sånn! Og til slutt kom de til hytta for å hente meg, og jeg SOV! Så de dro mens jeg ble i hytta og ordnet meg..Når de hadde kjørt enda et lass, tok de med meg! Og da hadde en liten gutt(Leif Arne) kommet! Så Espen kjørte skutern, pappa satt bak han, mens jeg satt meg Leif Arne(han er 2 år tror jeg..) i fanget i slea! Lekte med han hele tiden! Ikke hele tiden..For vi kjørte jo også masse lass! Og da kunne ikke Leif Arne bli med! Jeg og Espen kjørte skuter mange ganger, men til slutt begynte snøen og bli litt...Jah..Kan da prøve å forklare! Når isen slutter fryse, smelter snøen oppå! Og da blir snøen litt ekkel å kjøre i..Og da kan vi sette oss fast! Men isen smelter ikke! Så skuteren setter seg bare fast i snøen! Og da kan det bli litt vanskelig å få opp skuteren! Men det er ikke farlig! For isen holder!
På kvelden dro vi på hytta til Espen og spiste speke-laks! Kjempe koselig! Det ble ikke så sent som dagen før! Eller...Samme dag på morgenen! TIDLIG på morgenen! Vi så slutten av en film som het; Hairspray! Og etter det la vi oss

Søndag: Sto opp. Så dro vi på et sted som heter Påskeplassen. Og der grilte vi pølse og sånn! Mamma kom også! For hun var ikke der de andre dagene! Og der var vi helt til vi kom hjem!


GRATULERER MED DAGEN SOM VAR, SANDRA! Har ikke glemt Sandra! Hun ble jo 11 år i går! Og siden jeg ikke har nummeret hennes, kunne jeg ikke sende melding! Så får håpe du leser bloggen min, Sandra!
Bildene kommer senere! Har ikke lastet dem inn enda! Men..HADE ♥

Ikke bli lurt du å!

Kom inn på gsm i dag, og WOW!

Forsiden!

Se de fine hårene jeg kan velge mellom!

Og de klærne..

Ehm....Jeg stylet meg ikke sånn! Så den jenta som står til venstre ble meg! Så jeg fikk bare style..Modellen ble ikke slik! Speh..Jeg bare fortsatte på min og trodde det var annerledes der også!

Neida! Samme gamle...!

Så ikke bli lurt som meg! For modellen din kan da bli.........!!!

Hade♥Pølse med brød og ketchup!

Hejååå! I dag var jeg med Tordis hjem etter skolen, og da dro vi til frisøren rett etter at skolen var ferdig. Tordis stripte håret! OG det var bare så fiint! Misunner Tordis, fordi hun har bare så fint hår! Etter det, dro vi til Øyangen og grilte! Kine kom også! Og da lagde vi en snøborg utpå isen! Og vi utforsket isen litt og sånn :D
Godt meg pølse og cooola♥! Når vi kom hjem igjen gjorde vi lekser! Går ikke an å ha enklere lekser en THIS! Etter det var vi ute og hoppet på trampolinen! Sykt gøy! Lenge siden jeg hoppet forige gang♥♥♥♥♥

I morgen er det siste skoledagen før HEELG♥ Da skal vi på hyttaaaaaaaaaaa♥ Kommer til å ha med meg kameraet til mamma, så dere får bilder på søndag!!!

Men! Må se resten av FARMEN♥ Hade♥

Zvømning!

Hehe! ZOMEEE! Er så sykt lei meg! Politiet ringte mamma i dag og de sa at de hadde funnet mobilen min! Den er kjørt på :( Så nå må jeg ha mamma sin gamle :(

Skal i bassenge! Så har ikke så lang tid! Hade ♥

HEART!

Hejåååå! Har nettop brukt 7 min på å lage et hjerte av hjerter på gosupermodel! Se?

 

Det vises ikke så godt! Men viss du bøyer skjermen litt ned kan du se den litt bedre!!

 

Men må stikke! Hade ♥SNØBOOOORG :D

Nå har vi kommet oss et stykke med borgen! Alle sidene skal bli like høye som meg! Og når den blir høyere, går den innover, så viss vi skal ha tak, blir det granbara! For det er ikke så farlig viss det raser! I dag jobbet vi meg inngangen! Det er som en snøhule!

I sistetimen på skolen, øvde vi på dansen(til vårfesten) i GYMSALEN, PÅ SCENEN! Ikke så stor stas! Men mens læreren ordnet musikken, så var det katt og mus! HEHE! Vi hang etter føttene til hverandre..Og jeg, Sandra, Tordis, Emilie og Ellen sang haba haba på scenen i sånn 10 sekunder! Ingen så på oss heller da! EH, HE!

Resten av dagen blir vel å misunne mamma for den nye mobilen hun har fått! Herremiiiiiiiiiin, den er bare så fiiiiiiiiiin!

Kul? Men uansett skal jeg også få meg ny for MINE penger! Jeg har snakket om dette før på bloggen også..Men finner aldri en jeg vil ha! :P :P

Sitter og venter på at noen skal logge på msn! Så må fortsette å vente! Hade♥

Utfordring

IDAG :

1. Siste du drakk: Vann
2. Siste telefonsamtale: Mamma

3. Siste mottatte sms: Emilie

4. Siste sangen du hørte på: Pink-F****** perfect

5. Sist du gråt: Aner ikke! En stund siden..


DETTE ÅRET:
6. Har du fått nye venner i år: Ja♥
7. Sluttet å være forelsket:  Neej

8. Ledd til du har begynt å gråte:  ehm..Ja! Off...Nå strømmer det inn minner! HAHA!
9. Møtt noen som har forandret deg: Ja!
10. Funnet ut hvem dine virkelige venner er:  Det har vært litt krønsj for tiden! Men nå er det tilbake på plass! Så endelig..JA!
11. Funnet ut at noen har snakket dritt om deg bak ryggen din: Tusen ganger :(

12. Kysset noen fra din top friends liste: Nej!SANNHET:
13. Hvor mange barn vil du ha: 2-3

14. Har du kjæledyr: Ja!  
15. Vil du forandre navnet ditt: Nehei!

16. Når våknet du i dag: 8! 7 i gammel tid..

17. Hva gjorde du midnatt i går: Sov og drømte søtt ♥
18. Nevn noe du IKKE kan vente på: I morgen! SNØBOOOORG
19. Sist gang du så pappaen din: noen sekunder siden
20. Hva ville du forandra i livet ditt:  Ehm..Vet ikke helt!

21. Hva hører du på akkurat nå: Emilie som snakker på msn!
22. Har du noensinne pratet med eksen din som bff:  Eh?
23. Hva går deg på nervene akkurat nå: At det er noe helt IDIOTISK på tv-en akkurat nå!
25. Stjernetegn: Vannmannen ♥
26. Kjæreste, gutt eller jente: Gutt!
27. Barneskole: 5. klasse
28. Ungdomskole: Noen år til!
29. Videregående: Kanskje follo...
30. Hårfarge : Brun..Men blond inni :( KINDER EGG!
31. Langt eller kort: bob-bob(midt imellom)
32. Høyde: 140 cm!
33. Er du betatt av noen: neh..Ikke betatt!

34. Piercinger: Ørene
35. Tattovering: Ja! Kanskje på foten eller handleddet! Men bare no lite, som hjerte eller no sånt..
36. Høyre eller venstre hendt: Høyre!

 

AKKURAT NÅ:
37. Spiser: Ingenting
38. Drikker: Heller ingenting!
39. Nå skal jeg: Vente på at Emilie kommer..Og svare på spørsmål!
40. Hører på: Ingenting
41. Venter på: Emilie

HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?
44. Lepper eller øyne: Øyne
45. Kyss eller klem: Begge
46. Høyere eller lavere: Høyere

47. Eldre eller yngre: Eldre..Kanskje 1-4 år eldre!
48. Romantisk eller spontan: Vet ikke hva spontan er :P (kan ingenting! Dere synes sikkert jeg er DUM)

49. Fin mage eller armer: Mage..Eller armer! Neh..Vet ikke helt der assa!
50. Tattovering eller piercing: Aner ikke!
51. Voldsom eller forsiktig: Midt i mellom
52. Forhold eller bare lek:  Forhold
53. Bråkmaker eller tilbakeholden: Tilbakeholden!
 

HAR DU NOENSINNE:
54. Kysset en fremmed: Neei!
55. Drukket sterk alkohol: ALDRI I LIVET! Skal ikke drikke når jeg blir stor heller!
56. Mista brillene/linsene: Å jah..Gjett om!
57. Kyss på første date:
Har aldri vært på date!
58. Knust noens hjerte: Vet ikke!
59. Fått ditt eget hjerte knust: Ja..
60. Blitt arrestert: Nej! Skal ikke gjøre noe for å komme der heller!
61. Takket nei til en invitasjon til date: Aldri blitt invitert!
62. Grått når noen har dødd: Har aldri opplevd at noen som er nær meg har dødd!
63. Likt en venn som er jente: Nej!

 

SVAR HELT ÆRLIG:
71. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: Ja!
72. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Nehej!
73. Tror du det er mulig og være trofast for alltid: Aha! Tror på alt jeg! ..Nesten
74. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: venner og familie

 

 

Hade

Snø-borg!

Heja! Har nettop kommet hjem fra skolen og nå holder jeg på meg lekser! ..Og blogger da :D
På skolen i dag lagde jeg, Emilie, Sandra og Lisa snøborg! Den er fortsatt ikke ferdig! Og vi håper ingen kan ødelegge den! Eller en storm eller regn eller noe sånt..Men den står jo også midt på skoleplassen..Det var litt dumt! Men jeg håper ingen kan finne på å ødelegge den! Da får dem sin egen medisin, uansett alder! Altså..Vi skal ødelegge noe for dem! For det er RETTFERDIG!
Jeg, Emilie, Sandra og Lisa, vi var ganske enige når vi bygget!! Så ingen ble sure på noen! Så vi fikk opp snøborgen ganske fort♥ Så når man samarbeider og er enige, kan det bli fint! ♥♥♥♥

Så søte..♥

Men skal sjekke blogger! Så vi snax senereeeeeeeeeeeeeeeee♥♥

Hjemme!

Endelig hjemme! Været har vært helt.-.

Hadde det utrolig gøy på hytta! Jeg og Espen(en gutt i klassen + hyttenabo + en venn) laget en gapahuk i dag! Vi er ikke ferdig enda! Men den er ivertfall snøtett! Vi skal fortsette på den neste helg! Da skal vi også på hytta :D

Vi skøt mye med luft-gevær, og jeg laget en blink til Espen! Og et sted på arket lagde jeg en liten prikk som var 200 000 poeng! Og han traff den! Hullet var like stort som prikken! Så sikta godt jah! Og jeg traff bare 50, 10 og 100! Er ikke så flink jeg da vettu!

HAr faktisk ikke savnet pc-en! Har bare hatt det gøy dagen lang! SÅ har ikke tenk på å sitte forran pc-en! En grunn er sikkert at jeg ikke har så mye blogglyst lenger..Men jeg blogger lell da :D

Resten av dagen skal jeg bare RELAX! Er så utrolig sliten!

I morgen er det............INGENTING :( Dumme skole! Alt er jo bare kjedelig på mandager! De skulle ha fordelt tingene litt mere, så det har vært noe gøy HVER dag! Ikke rart mange hater skolen!

Men må ete! Hade♥

Fredag, lørdag snart søndag!

Heiia! I dag ble jeg SNØVASKET av GUTTENE i klassen! Grr...KALDT!
I siste timen danset vi til vårfesten! Har lært meg noen nye moves i dansen! Men, er fortsatt skeptisk på sangen! Men den er egentlig litt kul..

I dag skal de som skal til bakstera til baksetra! Men, jeg ville ikke bli med! Jeg vil heller være på hytta og kose meg der!
Det som er så dumt med at det er baksetra nå..Er at det her er den FØRSTE helgen i år vi er på hytta og ligger over!! Derfor ville jeg på hytta! SÅ...Kunne ønsket baksetra har vært en annen helg! Eller..AT vi ikke skulle på hytta akkurat denne helgen! Men! Det er sånn det er! Og jeg kan ikke skifte mening! For fristen gikk ut den 20 mars! Men, har uansett ikke skiftet mening!

Når jeg kom hjem fra skolen i dag, hadde mamma kjøpt nytt headsett! Og det er bare så bra, siden de andre gamle er så ekle!Jah..Ikke så proft! (webcam vettu!)

Dette er fra google, og ikke fra webcam!

Men må stikke! Hade!

HEIJA!!

Var i  bassenge i dag! Og, Emilie var der også! Så vi var sammen hele tiden! Og..Jeg fikk sitte på til henne hjem..MEN SKAL FORTELLE HVA SOM SKJEDDE I BASSENGE!!

Det var bare jeg, Emilie og 7 til! Og det var bare folk fra alderen 11-14! Noen spredde seg over hele bassenge så vi nesten ikke fikk gjøre noe! Men, vi hadde det utrolig gøy lell :D

Når vi skulle hjem igjen, hentet faren til Emilie oss. Og han kjørte med bobilen! Og det er jo så skt gøy å sitte på den! Men, tror det var noe feil eller noe sånt..For den stoppet opp og sånn! Men ikke så rart når det snør som ****!(der ser du mitt sanne jeg! Jeg banner som en gris! Eller griser banner ikke...)
Men det gikk da bra da :D

Men nå er det farmen..Så, HaDe :D

Har forresten fått eksem i fjeset :( SÅ nå er det runde med akrem :( Og siden jeg er så tørr, så har huden min sprekket opp der de er..Så, det svir forferdelig når jeg tar på kremen! Men det har blitt bedre nå da! AKREM virke utrolig bra! Anbefaler den for alle med tørr hud!FUN!

Heiia! I dag var det generalprøve til småtrinnet`s musikal! Den var sykt bra! Eller..Morsom da:D Og så hadde vi naturfag om STARTEN. YEYE! (noot bra)! I dag skal jeg bare..Vet ikke! Eh, he! JAJA! Finner på noe ivertfall!

Og vinden er fortsatt dårlig! Vet ikke om jeg vil på hytta...! Men det blir uanset koselig! Får håpe det roer seg i morgen da!

Men må stikke! HADE ♥

YEAH!

I dag var det kunst og håndtverk...Og vi skulle lage brødfjøler! Men det var bare 8 hvøvle så vi ble delt opp! Ene gruppa skulle lage brød-fjøl mens de andre skulle gjøre oppgaver i norsk-heftet! Og jeg skulle være med å lage brø-fjøl :D Men så var de noen viss personer som ikke kan være sammen, så jeg måtte bytte! Og selvfølgelig fant jeg ikke heftet..Så jeg måtte gjør noe annet :D AND THAT SUCKS! Verdens VERSTE time! K&H er jo ett av de beste fagene på skolen! Å jeg fikk ikke være med Tordis!

Men, men! Det er OK!

Gunhild har endelig begynt å blogge igjen! Fant det ut i dag.. :P www.snoopipia.blogg.no 

YEYE!

HADE ♥

 

TIL TORDIS

Hejåå! Er til Tordis nå!

Men er litt opptatt nå! Så brb i dag!

Hade <3

Strømmen gikk...

Heja! Når jeg satt forran pc-en like etter jeg hadde postet innlegget under dette, så så jeg en strøm-stolpe falle. Etter 10 sekunder gikk strømmen, og jeg mistet internetten! Og da kom jeg meg på nivå 10 i motemikser..Så egentlig skjente jeg meg 100 kr, men det ble ikke lagret :( Men, men! Sånt sjer..

På Yngres i dag var det GØY! Vi snakket om alkohol..Altså, når du skal begynne å drikke, og hvor farlig det er å være full og sånn! Såeh..JEG SKAL ALDRI DRIKKE ALKOHOL, PUNKTUM. Vil aldri oppleve noe SÅNT! Kommer sikkert til å drikke vin til en middag og en boks øl på en varm sommerdag! Men ikke overdriving! BASTA BUM!

Visste du at en av 10 i Europa dør av alkohol hvert år?


Æsj..Nå skyver jeg bort alkohol og skriver om noe bedre..

JEG SKAL KANSKJE BLI MED TORDIS HJEM FRA SKOLEN I MORGEN♥ Venter på svar av mamma...Men! Håper jeg får lov!

Men skal lage meg en spotify og sjekke blogger igjen! Hade♥

Hallo!

Hallo, og hallo! Blir helt SPRØ her! Vinden blåser som en vind!

På skolen i dag var det elevrådsmøte :D Slapp rle-timen! Og jeg var heldig..Fordi de leste i bibelen og måtte gjøre masse oppgaver og sånt! Og vi kom akurat fra møtet når de pakket sammen :D
I svømmingen i dag stupte vi! FUN! Det er så gøy å stupe! (synes jeg ivertfall!) Du bare blir dradd så langt ut i vannet! Elsker å stupe!

VI hadde chapter test! Ikke bare glose-prøve men en ordentlig prøve! Så vi hadde begge deler! Jeg måtte ta nivå 2! Uh..Lurer på hvordan det gikk...For jeg ble ferdig med prøven sist! Eller ikke helt sist da men...Jeg fikk bare hjerne-teppe...!

I kveld skal jeg ikke no spesielt! Men må fortelle noe viktig..

Søsteren min fant sims 3 i en kasse vi ike har pakket opp enda! For..Når vi kjøpte den..Virket den ikke på den forige pc-en vår, siden cd-rommet var så ødelagt! Men hun prøve nå! OG DEN VIRKER! Søsteren min har laget en syyyyk fin villa! Hun bør bli arkitekt! Hun bruker 2 timer på utsiden og 3 på innsiden! Alt skal være helt helmax!
Familiene hennes er kjempe rike! Hun trener dem, gir dem brae jobber..Hjelper barna med skole..Og jah! Kunne ønske jeg har hatt det som de har det på sims! Men..Det går sikkert ALDRI! Kommer aldri til å få uteplass med badebasseng og..JAH! Men..Må drømme videre(kødd)..Hade♥

Øh..

Vært til frisøren..Du ser det ikke er ekte...

SMIL TIL VERDEN!

Hvilket smil var det, Jenny?

YEIE!

Men må sjekke alle de bloggene jeg leser! Vil du vite hvilke?

Det er ikke så mange..Men mange for meg!

I dag skal jeg kanskje på YNGRES! Det får jeg møte Tordis :D

Men nå er det ORDENTLIG hade! Så..Hade♥ 

Farmen, 71` nord eller mitt hemmelige tenåringsliv?

På mandager er jo dette samtidig! Og aner ikke hva jeg skal velge..! For å finne det rette svaret..Tror jeg at jeg sitter i god-sengen og gamer pc! Har funnet yndlingssanegn min! Camp rock 2 -It`s not too late..Demi Lovato synger bare så fiint! Blir aldri lei av sangene hun synger!

Jeg skifter sang-stjerne hele tiden! Den beste nå er jo Demi Lovato! Men de det har gått mest mellom, har vært: Taylor Swift, Selena Gomez, Cascada og Lady Gaga! Alle synger jo bare så fint! De er jo helt det motsatte av meg! Jeg synger jo som en..Jah..Hvem synger verre enn meg? Jeg tror jeg synger verst! Viss dere lurer på hvor dårlig jeg er..Så kan jeg lage en video hvor jeg synger en gang..! Da må dere nok skru det av med en gang! Hehe..

Men skal finne noen brae låter til topplista mi! Hade♥

 

Mandag

Hei! Skole igjen! Mandager har ikke de beste fagene...MEN MUSIKK PÅ SLUTTEN :D Vi holder på med dansen til vårfesten! Men..Dansen er jo sykt bra! Men musikken..Har du sett reklamen til Åse tonight ? Det er den..Hey you! Get in to my care..Who me? Yes you! Get in to my car..ÅÅÅ dun..dur un...JaH! Å vi skal finne en dans til den..Rytmen er litt sån rar til musikken! Men det er jo bare å prøve å sette dansen inn i takten...Og legge in ekstra nummer til dansen viss vi trenger den til den takten og..JAH! Men det blir bra til slutt!

Nå sitter jeg i god-senga med pc-en på fanget! Har selvfølgelig tatt masse tullebilder.. :

Har neyyop sminka meg! Uekte vipper og! (noot! Selvfølgelig effekt)

Savner julen!

Slått meg..Har faktisk slått meg i dag! Når jeg gikk ut av bilen...Glei jeg på isen og falt rett på rompa! OG det var VONDT!!

Ja dagens store nyhet! NYE BRILLER..Er ikke så fornøyd..Men de får holde!(kødd)


I morgen er det elvråds-møte i siste timen! LUCKY ME! Da er det rle..Og rle er det verste faget på skolen..OG JEG SLIPPER UNNA! Elevråds-møter er alltid når jeg trenger det! Men noen ganger kan det være litt plagsomt..Sånn som når vi skulle øve til prøve og reppetere hele kapittelet med læreren..! Og når vi har matte, som er yndlingsfaget mitt..! Men det er gøy uansett da♥

I morgen er det også...Jeg vet ikke helt..JO! Svømming! YEY! Fikk  jo ikke bli med i svømminga forige gang..Siden jeg måtte til tannlegen..! Men, jeg var jo der på kvelden da mn..UANSETT :D

Men vi snax! Hade♥

heii

Heiia! I dag var jeg til Lisa, og da lagde vi muffins! De var bare så goooode♥ Når jeg dro hjem ble Lisa med meg, og vi lagde en film! Men, den vil ikke lastes opp! Så skal prøve i morgen, eller i denne uken ivertfall!

I morgen blir det endelig skole ♥ Savner faktisk skolen! Da har jeg noe å gjøre vettu! Å det beste av alt..JEG FÅR MØTE TORDIS ♥ Har ikke møtt henne i hele helgen! Å det er lenge..For meg..!

Men, men! Blir litt rart uten handballtrening i morgen! Men, må nok bli vant til det, for sesongen er jo over..........

Men! Må ornde noe på skype! Logger meg av og på hele tiden, uten at jeg gjør noe! Så..HADE♥

God kveld &#9829;

Heiia! Har vært i bursdags-selskap til bestefar i dag! Det ble ikke i går! Og to av søskenbarna mine kom♥ Og de hadde vært på Lerkendal og fått autografer! Og ene søskenbarnet mitt sa "ååh! Vi va på lerkendal..Men Steffen Iversen flytta før æ fikk autograf! Hanj e så dom! Vældiii dum!"..EH HE..(han går i 2 klasse) Han var stoor fan av Iversen skjønner dere..SÅEH..JAH! Men han er veldig stolt av å ha fått autografen til Roard Strand-SUPERMANJ! Hehe..Han reddet jo Rosenborg en kamp de så på Lerkendal i fjor..

Og jeg fikk forsenket bursdags-gave av tanten min fra Oslo! Det var tre bøker og masse godteri! Og det beste av alt..ET KJEMPE FINT SMYKKE! Det er hvite perler♥

Men..Må sove! Hade♥

God natt♥

 

haloizn

Heiia! I går var Gunhild til meg! Og jeg ble med henne hjem + lå over :D Gøøy! Vi sto opp og trodde klokken var halv 12 eller no sånt..Og den var bare halv 9! Guda, meg! Det var bare sååå rart!
Jeg og Gunhild har suttet å ventet på at klokken skulle bli 12, for da kunne vi kjøpe oss en sykt fin kjole på supernova! Og den er helt ny! Den er syyykt fin! Men, jeg kjøpte den ikke(hadde ikke rå, selv om det var tilbud). I dag skal vi ikke gjøre noe spesielt! Men, vi finner på noe!

Hade

God kveld :D

Heiia! Nå er Gunhild til meg! Og hun har med pc-en sin! Så..Vi chatter mens vi setter ved hverandre..Har forresten laget meg gsm nå! Så jeg har flere ting å gjøre på pc-en!

Har tatt på meg finstasen! For bestefar har bursdag! Og snart kommer tanten min og onkelen min på besøk med bestemor og bestefar :D Ingen søskenbarn da mn..( :( ) De kunne ikke bli med..Men, men! Det har ikke no si!

Jeg og Gunhild tenkte å ringe inn på fin fredag! Ingen foreldre(de var ute og jobbet), ikke spurt om lov, såeh..Vi hoppet over den delen! Men, men! Tror ikke vi ville hatt krokodille på BOKS!

Gunhild har kamp i helgen..Og jeg har så lyst å se på!
Til leserne til Gunhild: Hun har ikke skrevet det, men hun kommer tilbake om 1 måned eller no sånt! Så hun har ikke slutta! Hun har bare en litt lang bloggpause!

Men! Må ordne ting på gsm! Så vi sees snart igjen :D
Hade♥

 

redigerer bilder..Heeelg :D

ENDELIG! Har ventet på den i hele dag! Siden det ikke skjedde så mye spesielt på skolen..Men vi fikk tilbake tegningene våre! Og viss dere lurer..FÅR DERE SE MINE TEGNINGER :D

en ting...

en kopp..


en tegnesieriefigur fra bamse

en ting på k&h

'
en kule(på høyre  side er det litt skittent! Men det vises uansett da så..)

handen min


Ja..Nå sitter jeg og spiller panfu(har blitt hekta på et sky, spill der!) Og jeg drikkre:


NAM! SITROOOON ♥

Vi skulle egentlig på hytta, men det blir ikke det noe av:( Så har ikke noen planer for helgen..
Men på søndag er det snilfjord-rennet! MEN DET ER SÅ LANGT:( Og det går buss fra Snillfjord til Lensvik igjen...Og det tar tid! Men..JEG VET IKKE, JEG! Får sikkert noe annet å gjøre! Men, men! Nå må jeg spille panfu! Prøver å slå en rekord! Så..HADE ♥

Skituren!

HEJÅ! Skituren var ganske slitsom! Fikk vondt i føttene og hendene! Men untatt det, var det kjempe fint!

På bussen var det gøy..Til vi fant ut at to store klumper var overvåkningskameraer..Bussen stoppet et sted, hvor den ikke brukte å stoppe på småtrinnet..Men siden vi er større, må vi gå litt lengre..Alle trodde vi skulle gå skogen, altså den vanlige veien..Men lærerne hadde bestemt at vi skulle gå isen! Men det hadde ikke no si. For det gikk bare fortere den veien! Når vi kom fram der vi skulle ha "leir", var jeg ikke no sliten! Det var bare så gøy, at jeg glemte å bli sliten lixm :P Etter jeg hadde vært der en liten stund, gikk jeg og Tordis mot steinvassbua. Og jeg hadde kappløp mot Henrik, og jeg kom til steinvassbua først :D Noen hadde kappløp mot læreren vår. Og en gutt i klassen kom 10 sekunder før han! Og han hadde spurtet oppover uten syting..Langt ifra meg:P Det gikk fort til meg og Tordis, siden vi ikke hadde med sekkene. Og vi trengte dem egentlig ikke heller! For, vi ble ikke så tørste? Men, men! I nedoverbakkene tilbake til "leiren" var det drit gøy! Holdt på å tryne mange ganger, men jeg gjorde det ikke :D Tror ikke Tordis gjorde det heller! Når vi kom til " leiren " grillet vi pølse og koste oss! Vi hadde overdrevet med ketchup på pølsa..Men det var bare godt :D Når vi dro tilbake igjen, skjentes det at vi hadde gått et stykke! Det svidde i armene og ..GRR! Når jeg kom fram var jeg helt utslitt! Hadde brukt opp kreftene mine på å spurte de siste meterne..Så de vises at jeg har dårlig kondis! Så skal prøve å trene litt mere! For, det er ikke gøy å være sur å sliten på skole-turer! I bussen bare sprang jeg til sitteplassen min! Måtte bare sitte! Klarte serriøst ikke å holde meg på beina, nesten! Når jeg kom hjem-rett i dursjen! Så nå sitter jeg her og kooooser meg forran pc-en!

Er litt sliten..

..Men har et lite smil liggende på lur :D

Om 40 minutter sånn ca, skal jeg i bassenge! Blir deilig å kose seg i bass-stuen og koke!

Søsteren min har funnet den nye bloggen til Voe. Men den har ikke blitt åpnet enda! Men den blir sikkert det snart! Link: www.voe.blogit.no
Jeg tror at blogit er en ny blogg ting! JEG BARE TROR! Viss du prøver å komme deg inn på blogit.no, såt det bare Her kommer blogit! Så det har ikke kommet enda..MEN SNART :D

ER hjemme alene! Skal være det i 6 min til da så..:D YEYE!

Men vi snax senere :D Hade♥

GOD MORGEN!

Heisann! Tror dette er første gang jeg blogger på en hverdag-på morgenen♥ Skal på ski-tur♥ Og..ER veeeldig trøtt!!
Skal gå 1,4 mil tror jeg...Har gått der før, og det føles ikke så lang♥
Men vi snax senere..HADE♥

 

BRUKTE IKKE HELE DAGEN..

Ferdig med designet..Hva synes du?

Redigeres designet

kommer til å holde på i hele dag..

FERDIG MED LEKSER :D

Heja! Endelig fant jeg bildene!

Hvit bakgrunn..

Her sitter jeg å blogger! En seng i fin-stua! Kunne øsnke jeg har sovet her! Så good seng aza!

Grimase..........

Sånn er jeg NÅ! Eller..NÅ! NEIJDA! Dette er meg i dag!

Dette var bildene i dag! Tok andre som ble helt ghjagjhg!

Noen andre med rammer og sånn..:

JULENISSEN :D Ja..SÅNN ER JEG MED SKJEGG:P

Så fint..(NOOT) (MEG JA)

Nye briller! Ser du datoen og sånn? FIkk det bort:D

Panda..Eller vaskebjørn?

:D

Det var de bildene! Elsker lifeframe! Masse brae effekter og sånn! Love it ♥

Men skal på skyype og snakke med folk♥
Hade♥


 

Orjentering..HAR IKKE PEILING HVORDAN DET SKRIVES:(

ORIENTERING..tror jeg...

JAJA! I første timen i dag hadde vi musikk:D Da fikk vi høre sangene vi hadde laget! Og vi stemte en vinner! Sandra sin! Så vi skal lage tekst til den..HELE KLASSEN! SANDRA SIN SANG! Men, den blir sikkert fin!
Og i siste timen hadde vi orientering isteden for gym! Men det har ikke no si! For orinentering er ikke nederst på lista! Det er jo litt gøy!

I dag skal jeg kanskje i bassenget med Tordis! Vi får se!

I morgen blir det ikke kort-dag! Men skitur! Hele mellomtrinnet! Det blir gøøy! Elsker å gå på ski! (Elsker alt jeg...!) Så skal sikkert på butikken og kjøpe kjeks og kakao(ikke mere igjen...Jeg og Lisa drakk det opp i går:P), og masse annet godt! Men ikke for godt! For det er visst ikke lov...JAJA! I går kjøpte mamma rc brus, og skal prøve å lure med meg det! Tar den selvfølgelig i en flaske som ikke er gjennomsiktig!

 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har begynt å være på panfu igjen nå! Etter en sånn halvt års pause der! Det er rart! Ny by og masse annet! Begynte i dag, siden jeg har gratis gullpanda dag :D Alt jeg har er jo gullpanda ting! Synes det er så teit at man må være gullpanda for å få det å det! DET KOSTER JO PENGER! Kunne ønske man har spilt seg til det! Ikke kjøpt seg til det! Det samme er det på habbo og club penguin! Tror ikke det er det samme på gosupermodel! For der kan du jo spille deg til fine klær og sånn! Det er noe annet der...

Men, men! Skal slutte å syte!

Må gjøre HOMEWORK♥(matte ♥ (yndlingsfag) )

Hade♥♥♥♥♥♥♥♥♥

I går!

Heisann..Blogget ikke i går! PGA: Vet egentlig ikke....

I går kom Lisa til meg! Og vi var hjemme alene en stund...Og da lagde vi vafler! De ble sykt mettenes! Ble mett etter en! Og det var luft i dem! Men vi fulgte oppskriften helt rikig..Så vi har ikke peiling på hva som gikk galt....MEN, MEN!
Og vi prøvde å lage krøller med rettetang! YEYE! Gikk ikke så bra akkurat...Jeg klemte fingeren, og begynte å blø! AU! Det er så vondt å ta på det..

Har forresten funnet kamera-enheten! Lifeframe heter den! Så har tatt masse bilder♥ Men selvfølgelig finner jeg dem ikke! Får vel lete da...

Det var alt for i går..HADE♥

 

 

:( , :( , :( og atter :(

Ogej..Overskriften ble litt FAIL! Men, men! Det går da..

På skolen hadde vi det vanlige..Altså det kjedelige vi har på mandager..MEN SÅ BLE DET MUSIKK♥ Elsker musikk! Det er det beste jeg vet! Men det verste av alt..JEG KAN IKKE SYNGE! Eller..Jeg kan jo sanger, men, stemmen...!
Hver gang jeg synger skjemmes jeg! Så når jeg synger må jeg ha på masse lyd så jeg ikke hører meg selv! JA! Det er så ille faktisk! Og på sing-star, bare lager jeg baby-stemme så inger hører DET!
Men til timen! Det er jo vår-fest snart, så vi prøvde å lage en dans! Og jeg synes den er veldig bra hittil! Jeg synes det ivertfall....MEN! Nok om det..I dag så har vi fått tilbake kanalene våre..SÅ JEG HAR IKKE DISNEY CANALENE :( Men jeg overlever..Selv om jeg er litt lei meg siden jeg ikke får se SHAKE IT UP! Men, men! Man kan ikke få med seg alt...


Idag var det 4H møte! Ganske gøy! Og 4H fyller 75 år i år! Og istedet for at 4H-klubbene skal få gave eller no sånt, så skal de; samle inn penger til 44 brønner i Sierra Leone i Afrika. Dette vil gi rent vann til 12.000 mennesker i verdens fattigste land♥

Ja..Alle disse :( i overskriften er for dette, Annais har sluttet å blogge, vi har ikke disney mere og den siste er at..JEG VET IKKE!

Men må..JAH! Hade♥

Ps: Skal kjøpe meg nytt kamera ♥

 

Fikset bloggen

Ser du hva det er?

Ja..

Lagde masse headere på den forige pc-en! MEN, har jo ny nå! Har faktisk bare et bilde av meg selv på pc-en her! Og får ikke til å ta bilder meg kameraet...SÅ, da får vi vente på minnebrikken fra den forige da..

I dag skal jeg kanskje i hallen og se på kamper! Det blir sikkert gøy! For Tordis skal også der :D

I går laget jeg og Lisa oss skype! Vi har video hele tiden! Jeg har bare familien min og Lisa..Siden ingen andre i klassen har skype! Skype er bare så bedre enn msn! Du kan chatte(på msn og), du kan ha video(msn og), og du kan ha video med flere, altså ikke bare en ♥(ikke msn)

JEYE!

Det ene bilde jeg har av meg...

Jeg fant bilde av pc-en! Gikk i garasjen og hentet esken den lå i! Asus notebook heter den! Vet ikke alle de tallene eller no sånt..MEN MEN! Fant den ivertfall ♥

THIS♥

Og vi kjøpte en sånn mus også! Kjempe kul!

THIS♥

Pc-en er raskere en lynet(ordtak)! LOVE IT♥

I morgen er det skole:( Helgen her har bare vært så bra! Tror det er den beste helgen EVER ♥ Pga: Ny pc, og masse annet bra :D

Men, må vel avslutte her! Er ikke så mye mer å fortelle...HADE♥

 

 

Har så mye å fortelle!

HEIIA♥ I går var jeg på shopping på Orkanger! Og der kjøpte jeg capri-sonne! SYKT GODT!

Den så akkurat slik ut! Kjøpte den på narvesen på Oti! NAMENAM!♥

Dette var ikke så viktig!
JAJA!♥
Det viktigste var..VI KJØPTE NY PC! Og det var den nye msn på den! Så vi trengte ikke å laste det ned! Og nå har vi trådløs netverk..OG! Ja..Dere lurer sikkert på hvordan den ser ut! Så her er den:
Ehh..Finner ikke bilde av den på google! Og..JAH! Så det kommer en gang senere..NÅR JEG VET HVA DEN HETER...
Det er innlagt kamera og mikrofon i den! Så vi trenger ikke quic cam:D Og det er bra! For quick cam har ikke akkurat den beste bilde-kvaliteten...

I dag har jeg vært med Lisa! Og hun har laget seg en ny blogg! www.lliza.blogg.no   
Vi prøvde å lage krøller med rettetang! Men det gikk ikke...

Men må gå! Hade♥

 

Blogger, og får opp smilet...

 

HEIIA! I dag måtte jeg hjem fra skolen...PGA; Vondt i halsen, og kvalm-het:( Men nå er jeg frisk! Eller, jeg føler meg frisk! Jeg har ikke kastet opp eller noe! Jeg har jo bare hatt vondt i halsen..Og det er sikkert derfor jeg ble kvalm! Og jeg glemte å ta hoste-saft i dag morges..Så det er min egen feil! Men, men! Nå har jeg hatt i meg doc og dent og te. Føler meg så frisk, at jeg ikke kan tro at jeg var syk for ca 13-15 minutter siden

Sitter på msn og venter på at noen skal logge på..Er egentlig veldig dum, siden skolen ikke er ferdig enda! Men men det er jo bare sånn ca.15-20 minutter til skolen slutter! Så...Det er bare å vente :P (ps: skolen slutter klokken 14.40!)

YEYE!

Gleder meg til i morgen! Får da er det lørdaaag:D Elsker lørdager..FOR DET ER GODTERI-DAG! NAMENAM♥♥♥♥♥♥

Nå har jeg funnet ut hvordan du lager hjerter uten å trykke på en ting opp ved siden av den streken her


 

Du trykker bare på alt+3(på høyre side) ♥

Men nå må jeg gå! Hade♥

Var foresten til Emilie i går! SMIL TIL KAMERAET!

Nå er det Hade♥

Kort-dag

HEJÅ! I dag var det kort-dag! I naturfag-timen lærte vi om pubertet! Og på bildet var det TEGNET en naken gutt og en naken jente! Så vi fikk vite hva som er i kroppen(ned på midten)! ÆSJ og fnising var vel det meste som skjedde i klasserommet....

Har ikke hatt så masse bilder av meg! Meen skal bli bedre! Så fort jeg finner kameraet til mamma..(siden mitt er ødelgakt) Jeg skal lage en video, hvor dere får se hva som har skjedd med kameraet mitt...OG MASSE ANNET TULL :P

Smilllllllll haha smill lixm:P

Et CRAZY bilder jeg fant på quick cam...


 

Har nettop spist en pizza for 16 kr! ÆSJ!! Skal aldri smake den igjen! EVER! Ost og skinke..GODT <3 Så deigen og tomatsausen! Smaker pepper, tomat, ketchup, og masse annet som ikke passer sammen! Men fikk da kos som dessert da så..FIKK BORT SMAKEN :D

 Men må si..HADE <3

HALLO ;D

Vi holdt på med leire i k&h i dag:D Vi måtte lage et dyr som lissom hadde en kule form..Og jeg var litt sur, for jeg ville lage påske-egg, men så kom Emilie med idèen å lage en kylling i et egg! Så jeg laget en kylling i et egg <3

 

Å læreren bobbet oss med; Tenk på de søte dyrene deres som skal brennes i ovnen(så keramikken stivner)..MM Stekt kylling! NAM! Fisk...
Det var ikke gøy!

Nej, nej, ja, ja!! I dag skal jeg bare være hjemme og daffe forran tv-en! Har ikke noen spesielle planer for dagen! JO! Jeg kan bake kake..Eller lage vafler..Eller noe annet godt! Er så gla i å bake! LOVE IT <3


Visste du at...Leanda som var med i camp rock har blogg? Bildet her, er fra den anre bloggen..Men den nye heter:

www.leandamusic.blogg.no 

(fast leser)


Hade <3

Undercover boss-norge

YEYE!


I går kjøpte mamma donuts...ÆSJ! Herremin aza! De er sikkert mye bedre i et annet sted i verden! De ser jo sykt gode ut!

Mange er sikkert gode i Norge! Men de jeg smakte...JA! Skjønner?

Åh..Når vi er inne på smultringer med masse godt fyll..CUPCAKES <3  Får vel dra på google og bli fristet av de gode muffinsene..

OFF! Nå må jeg slutte å friste meg selv med de...

Har lag tnoen før..Her er oppskriften:

Til deigen:
250gr smør  2dl melk
4dl sukker    6dl hvetemel
4 Store egg   1 ts vaniljeessens.


Til smørkremen:
250gr smør  2ts vaniljeessens
2dl melk        12-16 dl melis

Dette gjør du:
Pisk smøret mykt. Tilsett sukkeret og pisk i ca 3minutter til du får en luftig smørkrem.
Pisk inn ett egg av gangen, pisk godt mellom hvert egg. Så pisker du inn vaniljeessensen.
Sikt sammen mel og bakepulver, og bland det vekslevis inn i smørkremen med melken. Bruk gjerne mikser, men ikke pisk lenger enn akkurat nødvendig for at deigen skal bli godt blandet (da unngår du at muffinesene blir seige).
Fordel deigen i formene, og stek de midt i ovnen på 175gr i 20-25 minutt.
La muffinsene avkjøles i formen i ca 15 minutter før du tar dem forsiktig ut.

Smøkremen: Pisk mykt smør, vaniljeessens, melk og 4dl av melisen i 3-5 minutter på middels hastighet slik at den blir luftig og smidig. Tilsett mer melis, 2 dl av gangen, og pisk i ca  2 minutter mellom hver gang, til kremen får en tjukk og god smørkonsistens. ta i konditorfarge om du vil ha farge på kremen.

Smør kremen på toppen av muffinsen, først et tykt lag over hele med en smørkniv, så lager du en grop i spiralmønster og jevner i kantene. Ta på strøssel eller annen pynt, og sett godsaken i kjøleskapet til kremen har stvinet. NYT!

Denne oppskriften kommer fra malindus.blogg.no!

NAMENAM!

Meen nå må jeg se resten av undercover..Hade <3

 

Fant et bilde..SE?

:D

Tannlegen :(

Var til tannlegen i dag! Men det gikk bra:D Så timen var jo selvfølgelig i svømmingen..SÅ JEG FIKK IKKE BLI MED:( Men Lisa var på klasserommet da jeg og Ellen kom tilbake, så vi satt på pc-en! Lisa skoleblogget! Men jeg gjorde det dessverre ikke! Treg pc,,,,,

YEYE! Har nettop vært i bassenget og hatt det gøy :D Fikk mye vann i øynene! Var også kjempe mye i bass-stuen!!!

Det er ikke sånn aza :(

HEJÅ! Jeg vet jeg ikke har blogget så mye, men skal prøve å bli bedre!

Unnskyld..LOVER jeg skal bli bedre


Søsteren min skal  på Taylor Swift konsert i morgen! Hun skal bli med noen venninner..De skal ta natt-toget i kveld!
Gla jeg ikke skal bli med! For..Natt-tog! De kommer jo ikke fram før i morgen tidlig..OG KONSERTEN ER I MORGEN!
Men er jo også lei meg! For Taylor Swift er mitt idol! Men det blir sikkert flere konserter og flere sjanser til meg..

JAJA!

Må si HADE! Såeh..Hade <3

Blir gammelt bilde siden bildeopplasteren er ....

JAJA! Nå er det ordentlig; Hade <3

Fox and Now Rox! Do you remember that?

HEJO!det viktigste av skoledagen var at fra klokken 1 fikk vi velge mellom å se på VM eller spille brettspill! BRETTRSPILL til meg! Eller kort. Jeg, Tordis, Emilie, Sandra og Henrik spilte gris og bobla. Gris og bobla er det samme spillet, bortkjett fra at du tar tommelen på bordet og den som taper får Gris. Og i bobla blir den som taper bobla, og den som får par, må gjøre slik:

LOL, ja vet det..MEN MEN!!!

Som du ser er det moHA og toHA du ser på bildet SÅ JEG ER TIL TORDIS! Eller toHA som vi sier! Såeh..Nå kommer dere til å høre mye moHA(meg, Jenny( og toHA(Tordis)! HEHE!

Tordis er helt gal! Hun hopper i sengen og snakker nord-norsk, eller var det heter!
Men nu ska vi spis påske-egg før det e vældi got! Så vi må vell dessverre gå nU! Så vi møtes i morra! JA..HADE!

Nord-norsk diluks az! Men det som sto var saant! Her kommer et gamelt bilde:


Hade.....

 YEKO!

Lisa har kommet hjem;D www.wome.blogg.no       www.soleklar.blogg.no

I dag var det kort-dag på skolen! Og vi lærte hva heterofil og homofiler for noe..Fordi nå har vi nytt kapittel i naturfag! Det handler om puberteten, og hvordan et barn blir til, vennskap, kjærlighet og alt det rundt det der!
Og vi har begynt med kristendommen i RLE! YEYE! Synes det er mere interessant en jødedommen siden jeg er kristen!

Men nå er det is! Hade <3

Og en ting til..VI HAR KAMP I DAG! Vi skal spille mot de vi vant mot 3-2 så! Dette blir spennende!

Tar bilder fra arkivet siden bildeoplasteren bruker 10 min!

Nå er det virkelig Hade!

 

IKKE SLUTT GUNHILD!!!

IKKE SLUTT Å BLOGG, GUNHILD!

www.snoopipia12.blogg.no

Ski vm..

HEJO! I dag hadde vi bare gøyale ting på skolen! Og vi er endelig ferdig med tegnekurset! Så vi rammet inn bildene og hang dem på skolen! Alle sammen hadde kjempe fine tegninger!
Siden det er vm i ski...Er det jo selvfølgelig mange som vil se på! Så vi har også sett på ski vm på cleverboard idag! Det gjorde vi i går også ;D Noen hater det, men jeg som er ingarsjert, vil se! Så..TUSEN TAKK LÆRERE!

I morgen har vi kamp:D Gleder meg! Men det blir spennende også! Siden vi vant 3-2 mot dem forige gang såeh..YEYE!
Og det blir kamp på lørdag og søndag! Verdens beste uke ax!

Men må si Hade jeg nå..SÅ HADE <3

HEIO

Heisann! Ble med Tordis(♥) hjem etter skolen i dag så da vet du vell hvor jeg er..? Vi har gjort ferdig leksene, og så har vi spist middag..NEIDA! Skal ikke fortelle sånne kjedelige ting..!


På skolen i dag hadde vi svømming, og der lærte vi å stupe! Kunne det fra før(jeg jah..), men fikk lære mere dah..
Så var det norsk prøve...Tror jeg leverte inn prøven sist! Prøvde å svare fornuftig! Glemte jo selvfølgelig å lese til prøven..Men gjorde mitt beste!
HEHE!
Vet ikke hva jeg egentlig skal skrive om nåeh..SÅEH
Hade♥Bilder fra arkivet..Er jo ikke hjemme...

2 bad 4 you eller me..

Ja! Nå er jeg akkurat ikke så heldig! Henrik(gutt i klassen) tok luen min, og tok den på seg! Så jeg kan ikke bruke den(pga lus).

I musikken i dag sang vi haba haba <3 Vi holder på å bestemme oss hvilken sang vi skal synge eller danse til! SÅEH, haba haba er på listen :D
Og det er ikke k&h på mandager lenger :( Det er flyttet til fredag..Men det ha`kke no si!

Det er handball i dag :D Gleder meeeeeeeg! ELSKER HANDBALL!
Men skal lese blogger! BYE

 

HJEMME!

Heiia! Etter 5 dagers hyttetur er jeg tilbake! Har hatt det kjempe gøy med Sandra! Men først kommer en fårlig nyhet..
KAMERAET MITT ER ØDELAGT :( Det vil ikke ta seg igjen:( Men det er 2 års garanti, så vi skal "fikse" den <3

Onsdag:

Først dro vi og hentet Sandra og Stine (storesøsteren til Sandra) på Orkanger, for de var på handball-skole! Så var det på coop prix! Og hvem møtte jeg der? Nils Arne Eggen,(forige fotballtreneren til ROSENBORG), ja faktisk! Snakket ikke med han, men så han med det blotte øye! Så var det turen til hytta! Jeg og Sandra spilte på mobilen hennes! ELSKER X-SPERIA og hva det mere nå enn heter! Men uanset..
Så ble det å ta tingene ut fra bilen og inn i hytta! TUNGE SEKKER AZ!
Etter alt var ordnet spilte vi SORRY(amerikansk spill). VANT! En runde...
(Sorry er nesten det samme som ludo, men mer komplisert!)

Lerkendal og Nils Arne Eggen..

 

Torsdag:

Vi glemte skiskoene til Stine, så moren dems, dro og hentet dem. Da spilte vi monopol <3 Hadde 5 hotel! DIGG ASSA! Fikk ikke " deres hus og hoteller brenner" Så var heldig der jah! Resten var bare DAFF og nintendo..

Fredag: Tur til fossfjellet! Solbriller, kakao, bixit, kvikk-lunsj-akebrett=verdens beste skitur!

Fossfjellet

Nedstigningen var glatt og slitsom! Men, men!
Så ble det godteri og amerikaner resten av kvelden <3

Lørdag: Blumli-hytta! Koselig! Samme som de andre dagene...!

Søndag: Pakking-HJEM!

Da drar jeg..

...Om 2 timer :p Vi skal dra på butikken og kjøpte ting jeg skal ha med meg! Har laget med liste, så alt skal bli perfekt!
Gleder meg sykt! Lurer på hva vi skal gjøre...?

Glemte å fortelle om skituren igår :P Tok jo bare bildene...

Vi pakket sekken med kakao og biksit! Når vi hadde gått en stund, så vi et kjempe fint sted hvor vi kunne slappe av! Så satt vi å spiste kjeks og drakk kakao. Så rente vi oss på ski opp og ned hele tiden! Så så vi storesøsteren min og noen av venninnene hennes, så vi dro til dem og lekte! Det var så koseligg <3 Så ble det hjemover! Jeg hadde vondt i ryggen, føttene og hendene! Dårlig kondis skjønner du!

Det var verdens beste skitur! Jeg og Gunhild var jo helt alene+det var skyfri himmel og varm sol!! 

Men nå drar vi på butikken! Hade <3

 

Jenny ¢¾

Jenny ¢¾

11, Agdenes

Ja, dette er da min 4 blogg .. Meen i keep on! Er ei små-gal jente, som heter Jenny og er 11 år! Håper du liker bloggen min <3

Kategorier

Arkiv

hits